maandag

Sterkte Pe!

Er zijn zo van die momenten dat je zin hebt om gans de boel bij elkaar te vloeken, de Pe zal zijn moment gisteravond wel hebben gehad (en vandaag ook vrees ik). Hij is zwaar ten val gekomen in de buurt van Tienen! De Goden zijn geprezen en hij is er gelukkig levend van af gekomen.

Het voorval deed zich voor rond 20u gisteravond. De Pe wou gewoon aan 60 per uur een auto met aanhangwagen voorbij gaan op een Godvergeten landwegske. De richtingaanwijzer van de remorque werkte niet, maar de auto met aanhangwagen sloeg in naar links, de gevolgen waren dan ook niet uit. De Pe is met zijn motor op de zijflank van de auto ingebeukt en is vervolgens in de richting van een muur gekatapulteerd. Pe is weggevoerd richting AZ Tienen.

Toen Marc gisteravond telefoon kreeg van zijne maat, werd het stil. Te stil naar gewoonte. De Pe vertelde Marc met een klein stemmeke dat hij gevallen was en nu in de kliniek van Tienen was. Hij is in vliegende vaart de Pe gaan halen. De motor staat nog ergens in een garage en zal één van de komende dagen terug gehaald worden.

Hoorde de Pe daarnet even aan de telefoon en de pijn was alom aanwezig, dat zal wel, want het was een klap van jewelste. Meestal is het de day after dat de werkelijke pijn tevoorschijn komt en het lichaam met al zijn vezels reageert.

Rijden om te leven en leven om te rijden, gelukkig is het leven er nog, maar zijn ros zal even op stal staan.
En ja het belangrijkste is dat de Pe het er levend en wel vanaf gebracht heeft, het is een pak van ons hart! Amai nie!

Bij deze Pe wensen we je een vlot herstel!

P.S.: Festa Ducati is bij deze afgesloten en vervallen alle details bij dit spijtige voorval.

1 opmerking:

Anoniem zei

Beterschap

Vandaag even langs Pe geweest, hij voelt zich al veel beter dan gisteren. Nog last van kneuzingen op ambetante plaatsen. Kneuzingen welteverstaan, want beeld je zijn dikke knie maar eens in als hij zijn lederen pak niet aanhad. Of zijn hoofd met een open helmpje...
Hieraan kunnen we weeral maar het nut eens inzien van de beschermende kledij.

Natte motorgroeten,
want ik heb net veel water gekregen onderweg.
Porthos.